Hypotheken + gesprek

Voor de meeste mensen is de aankoop van een woning de grootste uitgave die men kan doen. Het is daarom van groot belang dat de hypotheek aansluit bij jouw persoonlijke wensen en doelstellingen. Deze doelstellingen en wensen staan dan ook centraal bij Pillen & Van Zwam. Wij wijzen je daarnaast ook op andere zaken die van belang zijn, ook als deze afwijken van je doelstellingen en wensen.

De Gedragscode Hypothecaire Financieringen (GHF) geldt voor alle hypotheekaanbieders. Hierin staan regels voor de maximale leninghoogte ten opzichte van iemands inkomen. Tevens staan In de GHF staan ook regels voor de leninghoogte ten opzichte van de waarde van de woning om te voorkomen dat een woning ‘onder water staat’. Verder is er de Stichting Nationale Hypotheek Garantie, welke ook een richtlijn heeft opgesteld voor de hoogte van de hypotheek ten opzichte van het inkomen.

Bij bepaalde gebeurtenissen bestaat de kans dat je financiële situatie ingrijpend verandert.
Wij besteden dan ook veel aandacht aan het omgaan met financiële risico's (tevens een verplichting die de wetgever ons oplegt). Denk bijvoorbeeld aan arbeidsongeschikt raken of ontslagen worden.

Gratis gesprek
Je hebt een huis op het oog, wilt graag verbouwen en geld hiervoor lenen of je wilt weten of het interessant is om je bestaande hypotheek over te sluiten? Bij Pillen & Van Zwam kunt je terecht voor een gratis kennismakingsgesprek. In dit gesprek stellen wij ons graag voor en nemen wij met je door wat wij voor je kunnen betekenen, welke diensten wij kunnen verlenen en wat wij hiervoor in rekening brengen. Besluit je vervolgens geen hypotheek af te sluiten, dan kost je dit gesprek niets!

Vragen?