Aankoop

Woning kopen in Oost Gelre?

Jouw besluit staat vast; er moet een woning gezocht worden! Maar nu, ga je dit traject zelf regelen of zorg je ervoor dat je wordt bijgestaan door een expert? Een woning zoeken lukt natuurlijk best, maar dan…. Is de woning bouwkundig wel in orde, is de wijze van uitbouwen zoals jij voor ogen hebt wel mogelijk en levert dit de broodnodige meerwaarde op zodat e.e.a. gefinancierd kan worden? Bel ons en wij bekijken samen met jou of het huis dat je gezien hebt echt is wat je voor ogen hebt!


Voor ons tellen enkel jouw belangen!

Woningen worden steeds sneller verkocht en het aanbod in deze regio wordt ook snel beperkter. Als geboren Lichtenvoordenaar is de markt voor Rob natuurlijk als geen ander bekend. Met ruim 20 jaar ervaring in de makelaardij kan hij je helpen met een kritische blik de staat van de woning inzichtelijk te maken. Als registertaxateur waardeert hij de woning tevens voor je om zo te bepalen of er niet overvraagd wordt.


Zorgeloos kopen

Het traject van onderhandelen en de koopakte die daarop volgt kent voor ons geen geheimen. Wij behartigen tijdens dat proces slechts jouw belangen, wij onderhandelen scherp en zorgen dat er geen onnodig bezwarende bepalingen in de koopakte komen te staan.

Scherpe combinatiekorting mogelijk!
Wij zijn de beroerdste niet en gunnen jou ook een leuk voordeel. Laat ons je woning voor een ongekend laag tarief aankopen wanneer je via onze bemiddeling jouw nieuwe hypotheek afsluit.

Vragen?