ReviewsAangekocht Lisztstraat 10, Lichtenvoorde

Hoi Rob,
We willen je hartelijk danken voor je steun en inzicht bij de aankoop van ons eerste huis. Een huis kopen is een spannende gebeurtenis en zeker een eerste huis. Van begin af aan verliep het contact gemakkelijk, je bent goed bereikbaar en het informele karakter speekt ons zeer aan. Je hebt ons alles goed uitgelegd, alle vakjargon vertaald in “Jip en Janneke taal” zodat we ons geen zorgen hebben gemaakt en dat is fijn! Enige tijd na aankoop kregen we nog even een belletje van je en vroeg  je of we nog zaken waren tegen gekomen……gelukkig niet. We zullen je zeker aan anderen aanbevelen. 
Groeten, Jan Willem en Medy Dirks

Aangekocht Leharstraat 10 Lichtenvoorde

Hoi Rob,
We willen je ontzettend bedanken voor je hulp bij de aankoop van ons nieuwe huis. Vooral dankzij jouw kennis en ervaring bij de prijsonderhandelingen hebben wij een mooie prijs kunnen realiseren.
Je hebt ons van A tot Z, goed en erg prettig begeleid. Nogmaals heel erg bedankt en we zullen je zeker aanbevelen bij familie en vrienden!
Groet Martin en Jolande Colenbrander


Verkocht Goudenregenstraat 38 & aangekocht Goudvinkstraat 129 Lichtenvoorde


In 2012 wilden wij concreet stappen zetten om een ander huis te kopen. Voor zowel de aankoop van de nieuwe woning als de verkoop van onze oude woning hebben wij Rob Pillen ingeschakeld. Rob heeft van het begin af aan goed met ons meegedacht en rekening gehouden met onze uitgangspunten. Het feit dat wij voor de aankoop van het nieuwe huis afhankelijk waren van de verkoop van onze oude woning heeft hij steeds scherp in het oog gehouden. Uiteindelijk sloten de twee koopovereenkomsten naadloos op elkaar aan. Ondanks de lange adem die deze situatie met zich meebracht, was Rob Pillen altijd snel en goed bereikbaar.
Tijdens de aankoopbezichtigingen bleek bovendien dat Rob beschikt over gedegen bouwkundige kennis. 
Wij hebben positieve herinneringen aan zijn persoonlijke begeleiding, deskundige adviezen en de afwikkeling van aan- en verkoop.
Mochten wij in de toekomst opnieuw een makelaar nodig hebben, zullen wij Rob Pillen zeker weer benaderen. Als je een keer in de buurt bent, laten we je graag het eindresultaat van de verbouwing eens zien.
Hartelijke groeten,
Suzan en Patriz

Vragen?