Over Pillen & Van Zwam

Rob Pillen

Geboren en getogen in Lichtenvoorde en grotendeels ook in Lichtenvoorde en omgeving werkzaam geweest. Als kei toch echt getrouwd met Anneke uit Grolle en samen hebben wij 3 kinderen. Hierdoor bestaan de weekenden met name uit volleybal, voetbal en paardrijden….

Ik sta graag voor mijn relaties klaar met eerlijk advies over aankoop en verkoop, nuchter en helder. Het persoonlijk contact beschouw ik als het leukste in mijn vak. Als registermakelaar & taxateur kan ik u prima van dienst zijn bij taxatierapporten, maar grote kans dat uw huidige bank of hypotheekadviseur mij reeds heeft gevonden.  Met ons moderne kantoor aan de Nieuwmarkt weet u mij letterlijk altijd te vinden en ben ik er even niet dan kunt u mij mobiel bereiken, altijd bereid om even te overleggen! Korte lijnen, snel antwoord op uw vragen, dit stel ik zelf ook op prijs!

Verzekeringen & hypotheken adviseer ik samen met Remco, waarbij ik mij beperk tot de particuliere klant en Remco zowel de particuliere, als zakelijke klant bedient.

Opleiding
- Bedrijfskunde Management, Economie & Recht.
- Beëdigd Register Makelaar - Taxateur(RMT). Registerinschrijvingen bij Nrvt & Vastgoedcert
- Post HBO praktijkopleiding.
- Permanente educatie en certificering inzake verzekeringen op het gebied van particuliere en zakelijke schadeverzekeringen.
 Remco van Zwam

Met Utrechtse roots ben ik ruim 25 jaar geleden in het mooie Lichtenvoorde komen wonen. Samen met mijn vriendin Denise en onze twee kinderen Levi en Nohr woon ik heerlijk op Flierbeek.

Ik ben altijd in de weer om mijn kennis verder te ontwikkelen of over te dragen. Als erkend hypotheek/financieel adviseur (SEH/EFA), schade adviseur voor zowel particulieren als ondernemers, loop ik al weer ruim 25 jaar mee in ons vak. Zonder een 9 tot 5 mentaliteit sta ik altijd graag klaar voor klanten.

Met Rob als makelaar/taxateur naast mij, vormen wij een perfect duo en kunnen wij onze klanten op een breed vak bedienen.

Opleidingen en activiteiten:
Natuurlijk heb ook ik al mijn diploma's op orde om u goed te kunnen adviseren en houd ik mijn kennis actueel door jaarlijks op ieder onderdeel sessies te volgen. Adviseur Basis, Adviseur Schade particulier, Adviseur Schade zakelijk, Adviseur Inkomen, Adviseur Vermogen, Adviseur Consumptief, Adviseur Hypothecair, Erkend hypotheek/financieel adviseur (EHA/EFA) zijn enkele diploma's welke ik in mijn bezit heb.


Femke Minkhorst

Bij Pillen & Van Zwam is de kans groot dat u mij aan de telefoon krijgt aangezien ik hier de planning en administratieve afhandeling verricht voor de makelaardij; Verkoop en taxatiewerkzaamheden.

Ik beschik over permanente educatie en certificering inzake verzekeringen op het gebied van particuliere verzekeringen en inmiddels ook over het diploma Adviseur Hypothecair krediet. 

Vragen?