Eibergeseweg 6, Groenlo

 • Vraagprijs € 299.500,- kosten koper
 • Soort: vrijstaande woning
 • Bouwjaar: 1966
 • Aantal kamers: 6
 • Woonoppervlakte: 185 m²
 • Perceeloppervlakte: 349m²
 • Inhoud: 720m³
 • Status: Verkocht
 • pagina delen
  groenlo-eibergeseweg-6 groenlo-eibergeseweg-6 groenlo-eibergeseweg-6 groenlo-eibergeseweg-6 groenlo-eibergeseweg-6 groenlo-eibergeseweg-6 groenlo-eibergeseweg-6 groenlo-eibergeseweg-6 groenlo-eibergeseweg-6 groenlo-eibergeseweg-6 groenlo-eibergeseweg-6 groenlo-eibergeseweg-6 groenlo-eibergeseweg-6 groenlo-eibergeseweg-6 groenlo-eibergeseweg-6 groenlo-eibergeseweg-6 groenlo-eibergeseweg-6 groenlo-eibergeseweg-6 groenlo-eibergeseweg-6 groenlo-eibergeseweg-6 groenlo-eibergeseweg-6 groenlo-eibergeseweg-6 groenlo-eibergeseweg-6 groenlo-eibergeseweg-6 groenlo-eibergeseweg-6 groenlo-eibergeseweg-6 groenlo-eibergeseweg-6 groenlo-eibergeseweg-6 groenlo-eibergeseweg-6 groenlo-eibergeseweg-6
  Omschrijving

  Deze charmante vrijstaande woning met garage, carport en stadstuin bevindt zich op een zeer fraaie locatie nabij de Grolse gracht!

  Gebruiksoppervlak wonen 185m2, kavelgrootte 349m2, bouwjaar 1966

  Via de massief houten voordeur betreed u een royale entree. Deze geeft toegang tot een toilet, vaste kastruimte, meterkast, douche, woonkamer en een keuken. De woonkeuken is ruim van maatvoering, biedt derhalve volop mogelijkheden voor een moderne variant en is van buitenaf bereikbaar. De woonkamer biedt u een breed uitzicht en is v.v. een open haard en een schuifpui richting de voortuin.

  De keuken sluit aan op een tussenportaal met toilet en trapopgang, vervolgens een ruime berging met zij- entree en voor de hobbyist een ruime garage met smeerput.

  De verdieping bestaat uit een overloop, 4 slaapkamers en een nette badkamer v.v. dakkapel, douche, toilet, bad en wastafel.

  Deze leuke en absoluut authentieke woning verdient het om door een nieuwe eigenaar naar de eisen en wensen van nu te worden aangepast.

  Op korte loopafstand is er van alles te doen! Proeflokaal Brouwersnos, wandelen langs de gracht richting de halve maan en de Slinge en uiteraard het gezellige centrum van Groenlo met een heel divers winkelaanbod en Horeca.

  Bent u net zo gecharmeerd van deze woning als wij? Pak dan de telefoon of mail ons zodat wij snel tijd voor u kunnen reserveren om alles te laten zien!

  -       Schilderwerk van 2020

  -       Cv ketel Remeha Tzerra Ace 2019

   

  Vragen?

  Contact na aanleiding van:
  Eibergeseweg 6