De Leest 18, Lichtenvoorde

 • Vraagprijs € 335.000,- kosten koper
 • Soort: appartement
 • Bouwjaar: 2020
 • Aantal kamers: 3
 • Woonoppervlakte: 64 m²
 • Inhoud: 220m³
 • Energielabel: A+++
 • Status: Verhuurd
 • pagina delen
  lichtenvoorde-de-leest-18 lichtenvoorde-de-leest-18 lichtenvoorde-de-leest-18 lichtenvoorde-de-leest-18 lichtenvoorde-de-leest-18 lichtenvoorde-de-leest-18 lichtenvoorde-de-leest-18 lichtenvoorde-de-leest-18 lichtenvoorde-de-leest-18 lichtenvoorde-de-leest-18 lichtenvoorde-de-leest-18 lichtenvoorde-de-leest-18 lichtenvoorde-de-leest-18 lichtenvoorde-de-leest-18 lichtenvoorde-de-leest-18 lichtenvoorde-de-leest-18 lichtenvoorde-de-leest-18 lichtenvoorde-de-leest-18 lichtenvoorde-de-leest-18 lichtenvoorde-de-leest-18
  Omschrijving

  Boven de nieuwe bibliotheek vindt je dit instapklare en moderne appartement gelegen in hartje Lichtenvoorde. Ideaal! Alle voorzieningen op loopafstand; supermarkten, winkels en gezellige horeca op de markt!

   

  Indeling:
  Het appartementen complex is toegankelijk via de gezamenlijke entree (v.v. videofoon-installatie), hier kiest u voor de trap of lift om het appartement op de 1e verdieping te bereiken.

  Aan de voorzijde is het hoofdterras gesitueerd, waar je in de zomer in de ochtend heerlijk uit de zon kunt zitten. Via het voorportaal kom je binnen in de open keuken, deze is voorzien van een inductieplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer en voldoende kastruimte. De woonkamer valt op door de grote raampartijen met veel natuurlijke lichtinval. De woonkamer is voorzien van een frans balkon en biedt toegang tot de badkamer en 2 slaapkamers. Het balkon op de hoek van het appartement is via 2 zijden toegankelijk, biedt ochtendzon en een breed uitzicht over de Leest. Hoe fijn is dat! De badkamer is voorzien v.v. inloopdouche, wastafel en toilet. Het appartement is erg goed geïsoleerd, v.v. kunststof kozijnen met HR++ beglazing en wordt verwarmd dmv een eigen warmtepomp met zeer lage maandelijkse energiekosten.

   

  Onder het appartementencomplex bevindt zich een royale berging, de parkeerplaats is bereikbaar vanuit de Dokter Besselinkstraat. Servicekosten voor appartement, berging en parkeerplaats totaal: € 99,06/mnd.

  Door de vorige huurder zijn een aantal zaken achtergebleven welke ter overname zijn.

  Bezichtigingen zijn mogelijk vanaf 2 november a.s.

   

  Lijkt het je wel iets, zo’n centraal gesitueerd appartement met A- label en zeer lage maandelijkse energielasten? (stroomverbruik huidige bewoner €8,- p.m. incl. verwarming/warmtepomp).  Neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen voor een bezichtiging!

  Vragen?

  Contact na aanleiding van:
  De Leest 18