Frans Halsstraat 18, Lichtenvoorde

 • Vraagprijs € 310.000,- kosten koper
 • Soort: 2-onder-1-kapwoning
 • Bouwjaar: 1970
 • Aantal kamers: 5
 • Woonoppervlakte: 130 m²
 • Perceeloppervlakte: 423m²
 • Inhoud: 459m³
 • Energielabel: D
 • Status: Verkocht
 • pagina delen
  lichtenvoorde-frans-halsstraat-18 lichtenvoorde-frans-halsstraat-18 lichtenvoorde-frans-halsstraat-18 lichtenvoorde-frans-halsstraat-18 lichtenvoorde-frans-halsstraat-18 lichtenvoorde-frans-halsstraat-18 lichtenvoorde-frans-halsstraat-18 lichtenvoorde-frans-halsstraat-18 lichtenvoorde-frans-halsstraat-18 lichtenvoorde-frans-halsstraat-18 lichtenvoorde-frans-halsstraat-18 lichtenvoorde-frans-halsstraat-18 lichtenvoorde-frans-halsstraat-18 lichtenvoorde-frans-halsstraat-18 lichtenvoorde-frans-halsstraat-18 lichtenvoorde-frans-halsstraat-18 lichtenvoorde-frans-halsstraat-18 lichtenvoorde-frans-halsstraat-18 lichtenvoorde-frans-halsstraat-18 lichtenvoorde-frans-halsstraat-18 lichtenvoorde-frans-halsstraat-18 lichtenvoorde-frans-halsstraat-18 lichtenvoorde-frans-halsstraat-18
  Omschrijving Royale helft van een dubbele woning met vrij gelegen zij- en achtertuin, vrijstaande garage, extra parkeergelegenheid en.. op loopafstand van het centrum van Lichtenvoorde.

  INDELING:
  Binnenkomst in de hal met toilet, diepe bergkast, mk en trapopgang. De royale woonkamer valt op door het vele licht dat binnenvalt, de massief houten parketvloer en het vrije uitzicht aan de voor- en achterzijde.
  De keuken kunt u door een schuifdeur afsluiten en bevat een inductieplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en vaatwasser. Achter de keuken bevindt zich de bijkeuken met achteringang en aansluitingen voor de wasmachine/droger. Op de 1e etage bevinden zich 3 ruime slaapkamers en badkamer v.v. bad, douche, toilet en badmeubel. Daarnaast is er een ruime zolder v.v. voorportaal, technische ruimte en een ruime 4e (slaap)kamer.
  De tuin is een fijn onderdeel van deze woning, u kunt er heerlijk vrij in ontspannen. Achter in de tuin is de garage gesitueerd welke via het aan de zijkant gelegen straatje bereikbaar is. Er is tevens voldoende ruimte voor een extra parkeerplek.

  INFO: Deze woning is beschikbaar per 01-07-2021

  - Gevelisolatie, dakisolatie, bgg v.v. isolatieglas
  - Verdieping v.v. rolluiken.
  - CV combi installatie van Vaillant uit 2002 (eigendom)
  - 10 pv panelen met een opbrengst van 2,9 kWp
  - Garage met bergzolder en zij- ingang.
  - Watertappunten aan de garage en de woning.
  Vragen?

  Contact na aanleiding van:
  Frans Halsstraat 18