Gert Reindersstraat 17, Lichtenvoorde

 • Vraagprijs € 230.000,- kosten koper
 • Soort: tussenwoning
 • Bouwjaar: 2007
 • Aantal kamers: 5
 • Woonoppervlakte: 120 m²
 • Perceeloppervlakte: 123m²
 • Inhoud: 390m³
 • Energielabel: A
 • Status: Verkocht
 • pagina delen
  lichtenvoorde-gert-reindersstraat-17 lichtenvoorde-gert-reindersstraat-17 lichtenvoorde-gert-reindersstraat-17 lichtenvoorde-gert-reindersstraat-17 lichtenvoorde-gert-reindersstraat-17 lichtenvoorde-gert-reindersstraat-17 lichtenvoorde-gert-reindersstraat-17 lichtenvoorde-gert-reindersstraat-17 lichtenvoorde-gert-reindersstraat-17 lichtenvoorde-gert-reindersstraat-17 lichtenvoorde-gert-reindersstraat-17 lichtenvoorde-gert-reindersstraat-17 lichtenvoorde-gert-reindersstraat-17 lichtenvoorde-gert-reindersstraat-17 lichtenvoorde-gert-reindersstraat-17 lichtenvoorde-gert-reindersstraat-17 lichtenvoorde-gert-reindersstraat-17 lichtenvoorde-gert-reindersstraat-17 lichtenvoorde-gert-reindersstraat-17 lichtenvoorde-gert-reindersstraat-17 lichtenvoorde-gert-reindersstraat-17 lichtenvoorde-gert-reindersstraat-17 lichtenvoorde-gert-reindersstraat-17 lichtenvoorde-gert-reindersstraat-17 lichtenvoorde-gert-reindersstraat-17 lichtenvoorde-gert-reindersstraat-17 lichtenvoorde-gert-reindersstraat-17 lichtenvoorde-gert-reindersstraat-17 lichtenvoorde-gert-reindersstraat-17 lichtenvoorde-gert-reindersstraat-17 lichtenvoorde-gert-reindersstraat-17 lichtenvoorde-gert-reindersstraat-17 lichtenvoorde-gert-reindersstraat-17 lichtenvoorde-gert-reindersstraat-17 lichtenvoorde-gert-reindersstraat-17 lichtenvoorde-gert-reindersstraat-17 lichtenvoorde-gert-reindersstraat-17 lichtenvoorde-gert-reindersstraat-17 lichtenvoorde-gert-reindersstraat-17 lichtenvoorde-gert-reindersstraat-17
  Omschrijving

  Moderne, uitstekend geïsoleerde en uitgebouwde tussenwoning met vrij uitzicht op het plantsoen en ideaal gesitueerd tussen het centrum van Lichtenvoorde en diverse openbare voorzieningen. Het gebruiksoppervlak bedraagt ca. 120 m2 en de inhoud ca. 390 m3. Perceelsgrootte 123 m2. Bouwjaar 2007. Perfect onderhouden!

  Indeling:
  Je komt de woning binnen via een hoge hal, deze extra hoogte is kenmerkend voor nieuwbouwwoningen en geeft extra gevoel van ruimte. Het toilet is v.v. een fonteintje en naast de meterkast en de trapopgang is een multifunctionele opbergkast geplaatst. Vanuit de moderne keuken kijk je uit op het voor de woning gelegen plantsoen. De op het zuiden gerichte woonkamer is extra zonnig door de fraaie lichtstraat in het plafond van de uitbouw. Tuin en terras zijn bereikbaar via de schuifpui of via de functionele bijkeuken.
  1e verdieping: de overloop biedt toegang tot 2 ruime slaapkamers(achterzijde v.v. rolluiken) en een badkamer met 2e hangcloset, een douche (v.v. draingoot), designradiator en een badmeubel.

  De 2e verdieping bereik je via een vaste trap en omvat onder meer een royale (ouder)slaapkamer. Deze heeft een dakkapel over bijna de volle breedte van de achterzijde. Daarnaast is er nog een extra studeer- of waskamer v.v. dakvenster en wasmachine / drogeraansluiting. Achter de knieschotten en op de vliering kun je het e.e.a. opbergen.

  Algemeen:
  - De gehele woning is v.v. dubbel glas, onderhoudsarme dakkapel (2017) v.v. kunststof kozijnen met HR++ beglazing en ventilatieroosters.
  - V.v. laminaatvloeren op de 1e, 2e en 3e verdieping, hal, keuken en bijkeuken v.v. plavuizen.
  - Politiekeurmerk "Veilig wonen”.- De keuken is v.v. een inductieplaat met afzuigkap, combi-oven(2018), vaatwasser, koelkast, vrieskast en een granieten blad.
  - Alle kamers in de woning zijn v.v. een netwerkaansluiting(aangesloten op een patchpaneel in de meterkast). Glasvezel uiteraard aanwezig.
  - Onderhoudsarme tuin met houten berging en een achterom naar de parkeerplaats.
  - Schuifpui v.v. hor, terras v.v. zonnescherm.
  - Vaillant HR combiketel 2007 (eigendom)
  - Bijkeuken v.v. wasbak (warm en koud water), wasmachine en drogeraansluiting.
  - De 12 zonnepanelen hebben een jaaropbrengst van ca. 2800kwh

  Echt een fijne locatie voor jong en oud; op loopafstand van wandelgebied, het centrum, voortgezet- en lager onderwijs alsmede openbaar vervoer. Deze woning heeft een paar superuitbreidingen, zoals aangegeven de uitbouw met bijkeuken, de zolderindeling met dakkapel, maar daarnaast tevens een houten tuinberging en 12 zonnepanelen.

  Wij verwachten dat er veel belangstelling is voor deze woning, dus ben je geïnteresseerd, laat het ons dan direct weten!
  Vragen?

  Contact na aanleiding van:
  Gert Reindersstraat 17