Godfried Bomansstraat 36, Lichtenvoorde

 • Vraagprijs € 260.000,- kosten koper
 • Soort: tussenwoning
 • Bouwjaar: 1984
 • Woonoppervlakte: 92 m²
 • Perceeloppervlakte: 145m²
 • Inhoud: 393m³
 • Status: Verkocht
 • pagina delen
  lichtenvoorde-godfried-bomansstraat-36 lichtenvoorde-godfried-bomansstraat-36 lichtenvoorde-godfried-bomansstraat-36 lichtenvoorde-godfried-bomansstraat-36 lichtenvoorde-godfried-bomansstraat-36 lichtenvoorde-godfried-bomansstraat-36 lichtenvoorde-godfried-bomansstraat-36 lichtenvoorde-godfried-bomansstraat-36 lichtenvoorde-godfried-bomansstraat-36 lichtenvoorde-godfried-bomansstraat-36 lichtenvoorde-godfried-bomansstraat-36 lichtenvoorde-godfried-bomansstraat-36 lichtenvoorde-godfried-bomansstraat-36 lichtenvoorde-godfried-bomansstraat-36 lichtenvoorde-godfried-bomansstraat-36 lichtenvoorde-godfried-bomansstraat-36 lichtenvoorde-godfried-bomansstraat-36 lichtenvoorde-godfried-bomansstraat-36 lichtenvoorde-godfried-bomansstraat-36 lichtenvoorde-godfried-bomansstraat-36 lichtenvoorde-godfried-bomansstraat-36 lichtenvoorde-godfried-bomansstraat-36 lichtenvoorde-godfried-bomansstraat-36 lichtenvoorde-godfried-bomansstraat-36 lichtenvoorde-godfried-bomansstraat-36 lichtenvoorde-godfried-bomansstraat-36 lichtenvoorde-godfried-bomansstraat-36 lichtenvoorde-godfried-bomansstraat-36 lichtenvoorde-godfried-bomansstraat-36
  Omschrijving

  Gelegen aan de rand van dit mooie stukje Lichtenvoorde vindt u deze goed onderhouden tussenwoning met aangebouwde berging, vrijstaande berging en overkapping. De woning grenst direct aan een plantsoen met speeltuin en vrij uitzicht op het Achterhoekse landschap. Binnen no-time bevindt u zich in het buitengebied van Lichtenvoorde waar het heerlijk is om te fietsen of te wandelen.

  Wanneer u de woning binnenloopt komt u allereerst terecht in de hal, hier vindt u ook de meterkast. Door naar de woonkamer, hier is ruimte voor een knusse zithoek en een ruime eettafel. De keuken is nu afgescheiden van de woonkamer, deze is echter relatief eenvoudig te betrekken bij het woongedeelte. De keuken beschikt over een vierpits kookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, vaatwasser en koel- vriescombinatie. Via de keuken loopt u door naar de bijkeuken, hier vindt u de toiletruimte, extra bergruimte en de deur naar de tuin.

  Door naar de 1e verdieping, de overloop beschikt over een ruime inbouwkast en er zijn 3 slaapkamers. De badkamer beschikt over een douche, wastafel en 2e toilet. Via de vaste trap komt u op de ruime zolder, hier bevindt zich de cv opstelling en voldoende ruimte om een extra slaapkamer te realiseren.

   

  Algemene informatie:

   

  -          Woonoppervlakte: 91,6 m2 inhoud: 325 m3, perceelgrootte: 145 m2, bouwjaar 1984

  -          “Achterom” met parkeerplaats pal achter de berging.

  -          De tuin is voorzien van kunstgras en een pergola met zonnedoek boven het terras.

  -          CV-Ketel Remeha 2013 en mechanische ventilatie (december 2021).

  -          Voorzien van dak- en spouwmuurisolatie

  -          Gedeeltelijke dubbele beglazing, deels v.v. rolluiken.

  -          12 Zonnepanelen geplaatst in juni 2021, 3,9 kwp

  -          Gebruiksoppervlakte wordt 21m2 meer wanneer er een groter Veluxraam op de zolder wordt geplaatst.

  Aanvaarding: in overleg

  Vragen?

  Contact na aanleiding van:
  Godfried Bomansstraat 36