Herman Olijslagerstraat 34, Lichtenvoorde

 • Vraagprijs € 450.000,- kosten koper
 • Bouwjaar: 1991
 • Aantal kamers: 7
 • Woonoppervlakte: 170 m²
 • Perceeloppervlakte: 596m²
 • Inhoud: 608m³
 • Energielabel: A
 • Status: Verkocht
 • pagina delen
  lichtenvoorde-herman-olijslagerstraat--34 lichtenvoorde-herman-olijslagerstraat--34 lichtenvoorde-herman-olijslagerstraat--34 lichtenvoorde-herman-olijslagerstraat--34 lichtenvoorde-herman-olijslagerstraat--34 lichtenvoorde-herman-olijslagerstraat--34 lichtenvoorde-herman-olijslagerstraat--34 lichtenvoorde-herman-olijslagerstraat--34 lichtenvoorde-herman-olijslagerstraat--34 lichtenvoorde-herman-olijslagerstraat--34 lichtenvoorde-herman-olijslagerstraat--34 lichtenvoorde-herman-olijslagerstraat--34 lichtenvoorde-herman-olijslagerstraat--34 lichtenvoorde-herman-olijslagerstraat--34 lichtenvoorde-herman-olijslagerstraat--34 lichtenvoorde-herman-olijslagerstraat--34 lichtenvoorde-herman-olijslagerstraat--34 lichtenvoorde-herman-olijslagerstraat--34 lichtenvoorde-herman-olijslagerstraat--34 lichtenvoorde-herman-olijslagerstraat--34 lichtenvoorde-herman-olijslagerstraat--34 lichtenvoorde-herman-olijslagerstraat--34 lichtenvoorde-herman-olijslagerstraat--34 lichtenvoorde-herman-olijslagerstraat--34 lichtenvoorde-herman-olijslagerstraat--34 lichtenvoorde-herman-olijslagerstraat--34 lichtenvoorde-herman-olijslagerstraat--34 lichtenvoorde-herman-olijslagerstraat--34 lichtenvoorde-herman-olijslagerstraat--34 lichtenvoorde-herman-olijslagerstraat--34 lichtenvoorde-herman-olijslagerstraat--34 lichtenvoorde-herman-olijslagerstraat--34
  Omschrijving Het pand springt direct in het oog door de hoekligging en is mede hierdoor praktisch bereikbaar aan de voorzijde met een oprit v.v. carport alsmede aan de zijkant van het perceel door middel van een poort naar de royale tuin en vrijstaande garage.

  Via de centrale entree heeft u toegang tot onder meer het toilet, een ruime woonkamer voorzien van veel natuurlijk lichtinval en een ruime keuken. De lichte woonkamer biedt een breed zicht op de straat en op uw zij- en achtertuin. De woonkamer is tevens v.v. tuindeuren en een dichte houtkachel.

  De keuken is uitgerust met een inductieplaat, vaatwasser, oven, koelkast alsmede een natuurstenen blad waar u tevens gezellig kunt zitten. Via de keuken bereikt u de berging / bijkeuken met vaste trap naar de royale ruimte boven de berging, eventueel te gebruiken als extra (slaap)kamer. De grote tuingerichte berging is momenteel in gebruik als atelier en derhalve zeer geschikt om aan huis te werken.

  Op de eerste verdieping geeft de ruime overloop toegang tot 3 ruime slaapkamers, een studeerkamer en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en een dubbele wastafel.

  Bijzonderheden:
  - Royale terrasoverkapping met ochtend en middagzon, direct aan de tuindeuren en keuken grenzend, ideaal!
  - Nefit combi cv ketel met separate boiler uit 2007.
  - De woning is zeer goed geïsoleerd en v.v. vloer-, wand-, dakisolatie alsmede dubbelglas.
  - Uw energierekening wordt meer dan gehalveerd met de 12 aanwezige pv panelen a 275w.
  - Via de Oude Aaltenseweg loopt u zo het buitengebied van Lichtenvoorde in.


  Vragen?

  Contact na aanleiding van:
  Herman Olijslagerstraat 34