Het Veen 5, Lichtenvoorde

 • Vraagprijs € 645.000,- kosten koper
 • Soort: vrijstaande woning
 • Bouwjaar: 1997
 • Aantal kamers: 5
 • Woonoppervlakte: 171 m²
 • Perceeloppervlakte: 636m²
 • Inhoud: 713m³
 • Energielabel: A
 • Status: Beschikbaar
 • pagina delen
  lichtenvoorde-het-veen--5 lichtenvoorde-het-veen--5 lichtenvoorde-het-veen--5 lichtenvoorde-het-veen--5 lichtenvoorde-het-veen--5 lichtenvoorde-het-veen--5 lichtenvoorde-het-veen--5 lichtenvoorde-het-veen--5 lichtenvoorde-het-veen--5 lichtenvoorde-het-veen--5 lichtenvoorde-het-veen--5 lichtenvoorde-het-veen--5 lichtenvoorde-het-veen--5 lichtenvoorde-het-veen--5 lichtenvoorde-het-veen--5 lichtenvoorde-het-veen--5 lichtenvoorde-het-veen--5 lichtenvoorde-het-veen--5 lichtenvoorde-het-veen--5 lichtenvoorde-het-veen--5 lichtenvoorde-het-veen--5 lichtenvoorde-het-veen--5 lichtenvoorde-het-veen--5 lichtenvoorde-het-veen--5 lichtenvoorde-het-veen--5 lichtenvoorde-het-veen--5 lichtenvoorde-het-veen--5 lichtenvoorde-het-veen--5 lichtenvoorde-het-veen--5 lichtenvoorde-het-veen--5 lichtenvoorde-het-veen--5
  Omschrijving

  Welkom in deze levensloopbestendige vrijstaande woning, gelegen in een rustige ruim opgezette groene wijk.

  Bij binnenkomst merkt u meteen de prettige indeling op. De moderne open keuken aan de straatzijde biedt een mooi uitzicht en is uitgerust met alle benodigde apparatuur. Vanuit hier heeft u toegang tot de bijkeuken, handig voor extra opslag en een 2e entree.

  De eetkamer en woonkamer zijn ruim opgezet, met een airco in de woonkamer voor extra comfort. De serre-uitbouw en de terrasdeur naar het buitenterras maken een naadloze verbinding met buiten.

  De begane grond heeft tevens een slaapkamer met eigen badkamer, voorzien van een dubbel wasmeubel, bad en toilet, wat resulteert in een privéverblijf voor rust en comfort. Op de verdieping wachten nog drie slaapkamers, een badkamer en een ruime bergzolder.

  Duurzaamheid staat hoog in het vaandel met 10 zonnepanelen die in 2022 een solide opbrengst van 4650 kWh hebben gegenereerd. De split unit airco's en vloerverwarming op de begane grond (exclusief bijkeuken en slaapkamer) voegen een modern comfort toe. Screens zorgen voor privacy en koelte aan 3 zijden van de woning.

  De ruime vrije tuin, gelegen op het oosten, biedt een fijne plek om te ontspannen. Een externe tuinberging en een prieel maken de buitenruimte compleet.

  Neem contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek of dit huis de praktische en comfortabele thuisbasis is waar u naar op zoek bent!

  Vragen?

  Contact na aanleiding van:
  Het Veen 5