Ludgerhof 15, Lichtenvoorde

 • Vraagprijs € 309.500,- kosten koper
 • Soort: tussenwoning
 • Bouwjaar: 2004
 • Aantal kamers: 7
 • Woonoppervlakte: 210 m²
 • Perceeloppervlakte: 120m²
 • Inhoud: 750m³
 • Status: Verkocht onder voorbehoud
 • pagina delen
  lichtenvoorde-ludgerhof-15 lichtenvoorde-ludgerhof-15 lichtenvoorde-ludgerhof-15 lichtenvoorde-ludgerhof-15 lichtenvoorde-ludgerhof-15 lichtenvoorde-ludgerhof-15 lichtenvoorde-ludgerhof-15 lichtenvoorde-ludgerhof-15 lichtenvoorde-ludgerhof-15 lichtenvoorde-ludgerhof-15 lichtenvoorde-ludgerhof-15 lichtenvoorde-ludgerhof-15 lichtenvoorde-ludgerhof-15 lichtenvoorde-ludgerhof-15 lichtenvoorde-ludgerhof-15 lichtenvoorde-ludgerhof-15 lichtenvoorde-ludgerhof-15 lichtenvoorde-ludgerhof-15 lichtenvoorde-ludgerhof-15 lichtenvoorde-ludgerhof-15 lichtenvoorde-ludgerhof-15 lichtenvoorde-ludgerhof-15
  Omschrijving Zoekt u iets bijzonders, met veel licht & rust en ruimte, uniek van architectuur en gebouwd met mooie materialen maar bovenal met een uitstekende afwerking, dan heeft u nu uw nieuwe thuis gevonden! 

  Voor een uitgebreide fotopresentatie, zie de website van Pillen & Van Zwam. 

  Deze serre woning is gesitueerd in het Ludgerhof, vanaf 2006 in gebruik en met een voor dit project buitengewoon hoog afwerkingsniveau en een unieke indeling. 

  Entree, een living alsmede een slaapkamer(met inloopkast), voorzien van een schuifpui en tuindeuren met toegang tot de patio. Luxe ruime badkamer met o.m. een bad, toilet en een inloopdouche, berging. 
  Verdieping, toegang middels hardhouten trap, woonkamer met toegang tot dakterras en de open keuken v.v. een kookeiland en diverse inbouwapparatuur, daarnaast een extra verdiepingsvloer in de serre met buitengewoon veel licht, zeer geschikt als bijvoorbeeld atelier. 
  Extra vide bovenin de serre met weids uitzicht. 2 slaapkamers met een eigen badkamer v.v. toilet en een douche. 

  Wat is er nu uniek aan deze woning: 
  -De woning ligt slechts voor de helft “binnen” de kerkmuur waardoor de voorgevel tevens is voorzien van glas (bij de meeste woningen betreft dit een houten gevel en is de   serre derhalve donkerder. 
  -De living op de b.g.g. is v.v. natuursteen op een geïsoleerde ondervloer met vloerverwarming (voormalige serretuin, normaal liggen hier stoeptegels op zand) alsmede een   separaat urinoir met wastafel. Tevens zeer geschikt voor kantoor aan huis. 
  -2e luxe badkamer op de b.g.g. 
  -Gescheiden temperatuurregeling voor b.g.g. en verdieping middels 2 klokthermostaten. 
  -Extra vloer op de 1e verdieping in de serre, extra vide op de 2e verdieping in de serre. Standaard worden deze serre's zonder extra vloer opgeleverd.
  -Hardhouten trappen en houten balustraden. 
  -Hoogwaardig materiaalgebruik en een professionele afwerking. 

  Daarnaast kent deze woning de volgende kenmerken: Inhoud 750m3, dakterras en patio beide 20m2, woonopp. 210 m2. Berging v.v.: mechanische ventilatie systeem, HR combi ketel en boiler met WTW systeem, aansluitingen voor wasmachine en droger. De open keuken is v.v. een natuurstenen vloer, koelkast, combimagnetron, vaatwasser, inductie kookplaat en een separaat krachtig rvs afzuigsysteem. 

  Het open binnenplein en de karakteristieke sfeer van deze voormalige kerk zullen u vast aanspreken!
  Vragen?

  Contact na aanleiding van:
  Ludgerhof 15