Mendelssohnstraat 2, Lichtenvoorde

 • Vraagprijs € 525.000,- kosten koper
 • Soort: vrijstaande woning
 • Bouwjaar: 1975
 • Woonoppervlakte: 123 m²
 • Perceeloppervlakte: 380m²
 • Inhoud: 593m³
 • Energielabel: C
 • Status: Beschikbaar
 • pagina delen
  lichtenvoorde-mendelssohnstraat-2 lichtenvoorde-mendelssohnstraat-2 lichtenvoorde-mendelssohnstraat-2 lichtenvoorde-mendelssohnstraat-2 lichtenvoorde-mendelssohnstraat-2 lichtenvoorde-mendelssohnstraat-2 lichtenvoorde-mendelssohnstraat-2 lichtenvoorde-mendelssohnstraat-2 lichtenvoorde-mendelssohnstraat-2 lichtenvoorde-mendelssohnstraat-2 lichtenvoorde-mendelssohnstraat-2 lichtenvoorde-mendelssohnstraat-2 lichtenvoorde-mendelssohnstraat-2 lichtenvoorde-mendelssohnstraat-2 lichtenvoorde-mendelssohnstraat-2 lichtenvoorde-mendelssohnstraat-2 lichtenvoorde-mendelssohnstraat-2 lichtenvoorde-mendelssohnstraat-2 lichtenvoorde-mendelssohnstraat-2 lichtenvoorde-mendelssohnstraat-2 lichtenvoorde-mendelssohnstraat-2 lichtenvoorde-mendelssohnstraat-2 lichtenvoorde-mendelssohnstraat-2 lichtenvoorde-mendelssohnstraat-2 lichtenvoorde-mendelssohnstraat-2 lichtenvoorde-mendelssohnstraat-2 lichtenvoorde-mendelssohnstraat-2 lichtenvoorde-mendelssohnstraat-2 lichtenvoorde-mendelssohnstraat-2 lichtenvoorde-mendelssohnstraat-2 lichtenvoorde-mendelssohnstraat-2
  Omschrijving

  Een ruime, moderne woning met een prachtig uitzicht in de gewilde muziekbuurt van Lichtenvoorde. Bouwjaar 1975, Gebruiksoppervlak wonen 123m2, kavelgrootte 1031m2

  De Mendelssohnstraat biedt een bijzondere woonervaring met deze goed onderhouden woning. Met twee bouwlagen, waarvan de begane grond half verdiept is, biedt deze woning zowel praktische als esthetische voordelen.

  Op de begane grond vindt u de slaapkamers en een handige berging. Deze verdieping is ideaal voor wie behoefte heeft aan privacy en rust.

  De bovenverdieping is het hoogtepunt van het huis. Hier geniet u van een schitterend uitzicht over de ruime tuin, omgeven door groen. De ligging op ongeveer 1,5 meter boven het maaiveld biedt een gevoel van sereniteit en een prachtig daglicht. De moderne luxe keuken is voorzien van onder meer een combi oven, koelkast, vrieskast, inductieplaat, afzuigkap en een vaatwasser. Daarnaast vindt u op deze verdieping modern sanitair. De muziekbuurt staat bekend om zijn aantrekkelijke uitstraling, met vrijstaande woningen en veel groen in de omgeving. Het is een populaire wijk voor wie houdt van de combinatie van rust en natuur.

  De Mendelssohnstraat is een gewilde locatie en deze woning biedt een kans om deel uit te maken van deze fraaie buurt. Als u op zoek bent naar een moderne woning met een vleugje elegantie en rust, dan is dit de plek voor u.

  Neem contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek zelf de mogelijkheden die deze woning te bieden heeft.

  Door de huidige bewoners is het volgende in de afgelopen jaren voor u gemoderniseerd:

  -          Spouwisolatie

  -          Isolatie van de kelderwand onder het maaiveld met pir en een waterkerende laag.

  -          Isolatie boeiboorden en (bij)isoleren van het platte dak inclusief nieuwe dakbedekking

  -          Stukwerk, verf- en sauswerk gehele woning!

  -          Elke kamer in de woning is v.v. een netwerkaansluiting

  -          Muv een enkel bovenlicht is de gehele woning v.v. dubbel glas

  -          Door middel van eigen bronwater (puls) kunt u de tuin voordelig voorzien van water

  -          Combi HR ketel van Atag 2018, radiatoren op de 1e verdieping, vloerverwarming op de woonlaag.

  -          Moderne groepenkast met 15 groepen.

  Videopresentatie: https://fb.watch/ninAUSS0dV/

  Vragen?

  Contact na aanleiding van:
  Mendelssohnstraat 2