Mercurius 68, Lichtenvoorde

 • Koopsom € 299.000,- kosten koper
 • Soort: hoekwoning
 • Bouwjaar: 1975
 • Aantal kamers: 3
 • Woonoppervlakte: 122 m²
 • Perceeloppervlakte: 263m²
 • Inhoud: 610m³
 • Status: Verkocht
 • pagina delen
  lichtenvoorde-mercurius-68 lichtenvoorde-mercurius-68 lichtenvoorde-mercurius-68 lichtenvoorde-mercurius-68 lichtenvoorde-mercurius-68 lichtenvoorde-mercurius-68 lichtenvoorde-mercurius-68 lichtenvoorde-mercurius-68 lichtenvoorde-mercurius-68 lichtenvoorde-mercurius-68 lichtenvoorde-mercurius-68 lichtenvoorde-mercurius-68 lichtenvoorde-mercurius-68 lichtenvoorde-mercurius-68 lichtenvoorde-mercurius-68 lichtenvoorde-mercurius-68 lichtenvoorde-mercurius-68 lichtenvoorde-mercurius-68 lichtenvoorde-mercurius-68 lichtenvoorde-mercurius-68 lichtenvoorde-mercurius-68 lichtenvoorde-mercurius-68 lichtenvoorde-mercurius-68 lichtenvoorde-mercurius-68 lichtenvoorde-mercurius-68 lichtenvoorde-mercurius-68 lichtenvoorde-mercurius-68 lichtenvoorde-mercurius-68 lichtenvoorde-mercurius-68 lichtenvoorde-mercurius-68 lichtenvoorde-mercurius-68
  Omschrijving In deze rustige, kindvriendelijke straat vindt u deze royale hoekwoning met aangebouwde garage en ruim kavel!

  We betreden de woning via de hal, hier vindt u een apart toilet. We lopen door en komen in de moderne leef-keuken, in deze fijne ruimte kunt u gezellig met het hele gezin tafelen. Deze keuken is voorzien van combi oven, koelkast, vaatwasser en gasplaat. Daarnaast is er een bureau met bovenkasten geïntegreerd in de keukenstijl, een fijne thuiswerkplek met veel licht. De op het zuiden georiënteerde knusse woonkamer heeft een fraaie, massief eiken vloer en heeft een breed uitzicht over de vrije achtertuin. Via de hal is tevens de bijkeuken bereikbaar alsmede de aangebouwde garage met overkapping aan de achterzijde en een grote bergzolder v.v. Veluxraam.

  Door naar de 2e verdieping. Via de overloop bereikt u 2 ruime slaapkamers deze zijn beide voorzien van een balkon. De badkamer is voorzien van een toilet, douche en een royaal wastafelmeubel, de derde kamer betreft een studeerkamer of fraaie inloopkast met dakvenster en net afgewerkte inbouwkasten.

  Maar dat is nog niet alles…. door middel van de vaste trap komt u op de zolder. Dit is de perfecte ruimte voor een thuiskantoor, hobby ruime of een extra slaapkamer!

  De woning ligt aan de rand van de wijk, grenst aan wandelpaden en ligt op steenworp afstand van het gezellige centrum van Lichtenvoorde.

  Algemene informatie:
  Bouwjaar: 1978, gebruiksoppervlak wonen 122m2, extra inpandige ruimte (garage, zolderruimte) maar liefst ca. 40m2. Grotendeels v.v. dubbel glas. Nefit Combiline HR ketel. Energielabel: D. Garage v.v. krachtstroomaansluitingen.
  Vragen?

  Contact na aanleiding van:
  Mercurius 68