Nieuwmarkt 121, Lichtenvoorde

 • Koopsom € 399.000,- kosten koper
 • Soort: appartement
 • Bouwjaar: 2008
 • Aantal kamers: 3
 • Woonoppervlakte: 90 m²
 • Inhoud: 296m³
 • Energielabel: A
 • Status: Beschikbaar
 • pagina delen
  lichtenvoorde-nieuwmarkt-121 lichtenvoorde-nieuwmarkt-121 lichtenvoorde-nieuwmarkt-121 lichtenvoorde-nieuwmarkt-121 lichtenvoorde-nieuwmarkt-121 lichtenvoorde-nieuwmarkt-121 lichtenvoorde-nieuwmarkt-121 lichtenvoorde-nieuwmarkt-121 lichtenvoorde-nieuwmarkt-121 lichtenvoorde-nieuwmarkt-121 lichtenvoorde-nieuwmarkt-121 lichtenvoorde-nieuwmarkt-121 lichtenvoorde-nieuwmarkt-121 lichtenvoorde-nieuwmarkt-121 lichtenvoorde-nieuwmarkt-121 lichtenvoorde-nieuwmarkt-121 lichtenvoorde-nieuwmarkt-121 lichtenvoorde-nieuwmarkt-121 lichtenvoorde-nieuwmarkt-121 lichtenvoorde-nieuwmarkt-121 lichtenvoorde-nieuwmarkt-121 lichtenvoorde-nieuwmarkt-121 lichtenvoorde-nieuwmarkt-121 lichtenvoorde-nieuwmarkt-121 lichtenvoorde-nieuwmarkt-121 lichtenvoorde-nieuwmarkt-121 lichtenvoorde-nieuwmarkt-121 lichtenvoorde-nieuwmarkt-121 lichtenvoorde-nieuwmarkt-121
  Omschrijving Dit is de kans waar je op hebt gewacht! Een prachtig hoekappartement gelegen op de 2e verdieping in het prestigieuze complex "Het Binnenhof" in het hart van Lichtenvoorde. Dit appartement biedt niet alleen een comfortabele en moderne levensstijl, maar ook een adembenemend uitzicht over "Op den Akker".

  Ligging en Toegang: Het appartement bevindt zich op de hoek van het complex, met de entree aan de Nieuwmarkt, beveiligd met een videofoon voor optimale veiligheid en gemoedsrust. Bewoners hebben de keuze om gebruik te maken van de lift of trap naar de 2e verdieping of het souterrain, waar zich de privéparkeerplaats en berging bevinden.

  De parkeerplaatsingang ligt aan de zijkant, tegenover "State of Art". Via de galerij bereik je de voordeur, waar een kleurenscherm laat zien wie voor de deur staat, wat bijdraagt aan het gevoel van veiligheid. Een fraai windscherm zorgt voor privacy, schaduw en …. houdt je uit de wind??

  Indeling en Voorzieningen: Bij binnenkomst betreed je de hal van dit prachtige appartement, welke leidt naar een moderne badkamer met toilet, douche en een stijlvol wasmeubel. Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, ideaal voor zowel gasten als gezinsleden. Er is ook een tweede apart toilet voor extra gemak.

  Een bijkeuken/wasruimte met CV-opstelling (Remeha combi HR) en een Warmte Terugwin Systeem zorgen voor efficiënt gebruik van de warmte en comfortabele verwarming. De woonkamer is ruim en licht, met een terrasdeur die leidt naar een royaal balkon met een uitvalscherm, waar je kunt genieten van de middag- en avondzon.

  Unieke Hoekligging: Wat dit appartement echt bijzonder maakt, is de unieke hoekligging. Dankzij de vele ramen genieten de slaapkamers van overvloedig natuurlijk licht, terwijl de woonkamer nog meer licht en uitzicht biedt. De zon draait om het appartement heen, wat betekent dat je de middag en avondzon op het balkon kunt ervaren. Voor die extra zonnige dagen zijn alle ramen voorzien van elektrische screens om het binnenklimaat comfortabel te houden.

  Extra Voorzieningen: Dit appartement is uitgerust met een prachtige lichte massief eiken vloer, een split-unit airco systeem voor optimaal comfort in alle seizoenen, en een sierlijke schouw met een gashaard in de woonkamer, perfect voor gezellige avonden.

  Lichtenvoorde: “Levendig en Gezellig”. Lichtenvoorde staat bekend om zijn gezellige markt met tal van horecagelegenheden en een breed scala aan winkels. Hier ervaar je het beste van beide werelden: de rust van een hoekappartement met een uniek uitzicht en de levendigheid van een bruisende stad om de hoek. Praktisch om de hoek vindt u bovendien het fraaie Wentholtpark waar u een heerlijke wandeling kunt maken.

  Kortom, dit appartement biedt het perfecte evenwicht tussen modern wonen, comfort en de charme van Lichtenvoorde. Mis deze kans niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging!
  Gebruiksoppervlak wonen: 90m2. Bouwjaar: 2008. Servicekosten: Woning, parkeerplaats, berging: € 122,70.

  Aanvaarding: in overleg
  Vragen?

  Contact na aanleiding van:
  Nieuwmarkt 121