Nieuwmarkt 13, Lichtenvoorde

 • Vraagprijs € 275.000,- kosten koper
 • Bouwjaar: 2009
 • Aantal kamers: 3
 • Woonoppervlakte: 61 m²
 • Energielabel: A
 • Status: Verkocht
 • pagina delen
  lichtenvoorde-nieuwmarkt-13 lichtenvoorde-nieuwmarkt-13 lichtenvoorde-nieuwmarkt-13 lichtenvoorde-nieuwmarkt-13 lichtenvoorde-nieuwmarkt-13 lichtenvoorde-nieuwmarkt-13 lichtenvoorde-nieuwmarkt-13 lichtenvoorde-nieuwmarkt-13 lichtenvoorde-nieuwmarkt-13 lichtenvoorde-nieuwmarkt-13 lichtenvoorde-nieuwmarkt-13 lichtenvoorde-nieuwmarkt-13 lichtenvoorde-nieuwmarkt-13 lichtenvoorde-nieuwmarkt-13 lichtenvoorde-nieuwmarkt-13 lichtenvoorde-nieuwmarkt-13 lichtenvoorde-nieuwmarkt-13 lichtenvoorde-nieuwmarkt-13 lichtenvoorde-nieuwmarkt-13 lichtenvoorde-nieuwmarkt-13 lichtenvoorde-nieuwmarkt-13 lichtenvoorde-nieuwmarkt-13 lichtenvoorde-nieuwmarkt-13 lichtenvoorde-nieuwmarkt-13 lichtenvoorde-nieuwmarkt-13 lichtenvoorde-nieuwmarkt-13 lichtenvoorde-nieuwmarkt-13 lichtenvoorde-nieuwmarkt-13 lichtenvoorde-nieuwmarkt-13
  Omschrijving

  Fraai 3-kamer appartement in hartje Lichtenvoorde op de 1e etage voorzien van een zonnig balkon aan de voorzijde en een terras van ca. 32m2 aan de achterzijde. Het appartement ligt op loopafstand van de sfeervolle markt met o.a. gezellige horeca gelegenheden en een breed winkelaanbod. Bouwjaar 2009, gebruiksoppervlakte 62m2, servicekosten: € 101,60 (t.b.v. appartement, berging en parkeerplaats).

  U komt binnen bij ‘’de Molen’’ via de beveiligde hoofdentree, om het appartement te bereiken kunt u kiezen voor de lift of de trap. U betreedt het appartement via het ruime terras waar u tijdens de zomerdagen heerlijk kunt zitten.

  Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, waarvan er 1 momenteel als studeerkamer wordt gebruikt. De royale badkamer is voorzien van een douche, toilet, wastafel en een wasmachineaansluiting. Door naar de zonovergoten woonkamer, het eerste wat opvalt is de grote raampartij en het balkon waar de middag- en avondzon op valt. De hoekkeuken is v.v. een 4pits gasstel, afzuigkap, vaatwasser en een koelkast.

  Bij dit appartement hoort ook een parkeergarage, hier beschikt u over uw eigen parkeerplaats en een royale berging! Daarnaast beschikt het appartement over energielabel A.

  Bent u na het zien van de foto’s en het idee van wonen in het centrum van Lichtenvoorde ook zo enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op en we plannen een afspraak in voor uw bezichtiging!

  -      De akte van levering dient te passeren bij Keistad notarissen in Lichtenvoorde.

  Vragen?

  Contact na aanleiding van:
  Nieuwmarkt 13