Nieuwmarkt 17, Lichtenvoorde

 • Vraagprijs € 275.000,- kosten koper
 • Soort: appartement
 • Bouwjaar: 2009
 • Aantal kamers: 2
 • Woonoppervlakte: 62 m²
 • Status: Verkocht
 • pagina delen
  lichtenvoorde-nieuwmarkt-17 lichtenvoorde-nieuwmarkt-17 lichtenvoorde-nieuwmarkt-17 lichtenvoorde-nieuwmarkt-17 lichtenvoorde-nieuwmarkt-17 lichtenvoorde-nieuwmarkt-17 lichtenvoorde-nieuwmarkt-17 lichtenvoorde-nieuwmarkt-17 lichtenvoorde-nieuwmarkt-17 lichtenvoorde-nieuwmarkt-17 lichtenvoorde-nieuwmarkt-17 lichtenvoorde-nieuwmarkt-17 lichtenvoorde-nieuwmarkt-17 lichtenvoorde-nieuwmarkt-17 lichtenvoorde-nieuwmarkt-17 lichtenvoorde-nieuwmarkt-17 lichtenvoorde-nieuwmarkt-17
  Omschrijving

  Nieuwmarkt 17 Lichtenvoorde

  Buitenkans! Appartement met berging en eigen parkeerplaats in hartje Lichtenvoorde, op steenworp afstand van alles dat Lichtenvoorde te bieden heeft, o.a. de gezellige horeca en een uitgebreid winkelaanbod. Bouwjaar 2009, Gebruiksoppervlakte 62m2, servicekosten € 113,09 (t.b.v. appartement, berging en parkeerplaats).

  Binnenkomen doet u bij “de Molen” via een beveiligde hoofdentree. Hier kiest u voor de trap of lift naar de 1e verdieping. De binnentuin biedt toegang tot de diverse appartementen. Nummer 17 heeft een royaal terras aan de voorzijde, welke in zomer de nodige ochtendzon en schaduw geeft. Wanneer u naar binnen loopt vindt u aan de rechterzijde de slaapkamer en aan de linkerzijde de (studeer)kamer en de badkamer met toilet, douche & wastafel.

  Wanneer u de woonkamer inloopt, valt direct de grote raampartij op, welke zorgt voor veel natuurlijk lichtinval. Een terrasdeur geeft toegang tot het ruime balkon aan de voorzijde met middag /avondzon en uitzicht over de Nieuwmarkt. Electrische screens en een uitvalscherm zorgen ook hier voor de nodige schaduw. De compacte hoekkeuken beschikt over een 4pits gasstel, vaatwasser, afzuigkap en een magnetron.

  Bij een appartement in het centrum is het natuurlijk heel fijn wanneer je eenvoudig je auto op een veilige plek kunt parkeren in de parkeergarage. Daarnaast is er een royale berging in de onderbouw aanwezig.

  Heeft dit appartement uw interesse gewekt en hebt u altijd al in het centrum van Lichtenvoorde willen wonen? Neem dan nu contact met ons op en dan plannen we een afspraak in voor het nieuwe jaar!

  Aanvaarding:     per direct

   
  Plattegronden volgen z.s.m. 

  Vragen?

  Contact na aanleiding van:
  Nieuwmarkt 17