Nieuwmarkt 2, Lichtenvoorde

 • Vraagprijs € 550.000,- kosten koper
 • Bouwjaar: 2008
 • Woonoppervlakte: 281 m²
 • Perceeloppervlakte: 287m²
 • Status: Beschikbaar
 • pagina delen
  lichtenvoorde-nieuwmarkt-2 lichtenvoorde-nieuwmarkt-2 lichtenvoorde-nieuwmarkt-2 lichtenvoorde-nieuwmarkt-2 lichtenvoorde-nieuwmarkt-2 lichtenvoorde-nieuwmarkt-2 lichtenvoorde-nieuwmarkt-2
  Omschrijving Te Koop: Beleggingsobject 

  Verhuurde winkelruimte op A1- locatie in het centrum van Lichtenvoorde! 

  Dit markante in het oog springende winkelpand is bij iedereen bekend. De ligging tussen de ruime parkeervoorziening, Lidl, Aldi en Primera verzekerd u van veel voetgangersverkeer. 
  Een automatische deur geeft nu toegang tot een winkel met een geheel open inrichting, achterin een kantoorruimte, toiletgroep en pantry. Dit object is echter eenvoudig naar meerdere units om te bouwen doordat naar alle zijden vrij uit- en aanzicht is te creëren. 

  Uniek object! De ovale vorm biedt feitelijk een frontbreedte van tegen de 50 meter! Hierdoor met recht toekomstbestendig en multifunctioneel toepasbaar. 

  Vrij verhuurbaar oppervlak 281 m2 (Bvo 287m2) 
  Bestemming: “Centrum” o.m. detailhandel & dienstverlening (zie ruimtelijkeplannen.nl) 
  Bestaand huurcontract op ons kantoor ter inzage. 

  Wij doen ons best de hier vermelde gegevens zo correct mogelijk weer te geven. Aan het bovenstaande kunnen echter geen rechten worden ontleend. 
  Dit betreft een vrijblijvend aanbod waarbij eerst na schriftelijke akkoord van onze opdrachtgever inzake alle verkoopwaarden zoals geregeld in de koopovereenkomst, rechten te ontlenen zijn. 

  Let op, dit betreft een investeringsobject, het object is reeds verhuurd!
  Vragen?

  Contact na aanleiding van:
  Nieuwmarkt 2