De Witte Rieteweg 21, Mariënvelde

 • Vraagprijs € 275.000,- kosten koper
 • Soort: halfvrijstaande woning
 • Aantal kamers: 4
 • Woonoppervlakte: 112 m²
 • Perceeloppervlakte: 314m²
 • Inhoud: 440m³
 • Energielabel: E
 • Status: Verkocht
 • pagina delen
  marienvelde-de-witte-rieteweg--21 marienvelde-de-witte-rieteweg--21 marienvelde-de-witte-rieteweg--21 marienvelde-de-witte-rieteweg--21 marienvelde-de-witte-rieteweg--21 marienvelde-de-witte-rieteweg--21 marienvelde-de-witte-rieteweg--21 marienvelde-de-witte-rieteweg--21 marienvelde-de-witte-rieteweg--21 marienvelde-de-witte-rieteweg--21 marienvelde-de-witte-rieteweg--21 marienvelde-de-witte-rieteweg--21 marienvelde-de-witte-rieteweg--21 marienvelde-de-witte-rieteweg--21 marienvelde-de-witte-rieteweg--21 marienvelde-de-witte-rieteweg--21 marienvelde-de-witte-rieteweg--21 marienvelde-de-witte-rieteweg--21 marienvelde-de-witte-rieteweg--21 marienvelde-de-witte-rieteweg--21 marienvelde-de-witte-rieteweg--21 marienvelde-de-witte-rieteweg--21 marienvelde-de-witte-rieteweg--21 marienvelde-de-witte-rieteweg--21 marienvelde-de-witte-rieteweg--21 marienvelde-de-witte-rieteweg--21 marienvelde-de-witte-rieteweg--21 marienvelde-de-witte-rieteweg--21 marienvelde-de-witte-rieteweg--21 marienvelde-de-witte-rieteweg--21 marienvelde-de-witte-rieteweg--21 marienvelde-de-witte-rieteweg--21 marienvelde-de-witte-rieteweg--21 marienvelde-de-witte-rieteweg--21 marienvelde-de-witte-rieteweg--21 marienvelde-de-witte-rieteweg--21 marienvelde-de-witte-rieteweg--21 marienvelde-de-witte-rieteweg--21
  Omschrijving

  Royale half vrijstaande woning met oprit en een royale vrijstaande garage gelegen aan een rustige straat in Mariënvelde!

  Indeling:

  We betreden de woning via de hal, deze is voorzien van een vaste kast, de meterkast, een apart toilet en de trapopgang naar de verdieping. De lichte woonkamer biedt meer dan genoeg ruimte voor een knusse zithoek én een ruime eethoek. De woonkeuken bevindt zicht net als de bijkeuken in de aanbouw welke in 1993 is gerealiseerd. De woonkeuken is voorzien van dubbele wasbak, gaspit, combimagnetron en koelkast. Via de keuken komen we in de bijkeuken, voorzien van wasmachine- en drogeraansluiting.

  Door naar boven.. de bovenverdieping is voorzien van 3 slaapkamers (2 hiervan zijn voorzien van een vaste kast en 1 is extra groot tgv van de uitbouw). De badkamer is voorzien van douche, toilet en wastafel.

  Via de vlizotrap komt u op de ruime bergzolder.

  De extra royale garage is geschikt voor stalling, de echte hobbyist of om te toveren tot een prettige thuiswerkplek.

  Mariënvelde kenmerkt zich nog door echte gemeenschapszin, “Noaberschap” staat hier nog hoog in het vaandel! Daarnaast is er een moderne sporthal aanwezig waar diverse binnensporten worden beoefend en de kantine tevens gebruikt wordt voor HMC1 (voetbal). Op korte afstand bevinden zich Ruurlo en Lichtenvoorde waar alle noodzakelijke voorzieningen aanwezig zijn.

   

  Algemeen:

  Bouwjaar: 1971

  Isolerende voorzieningen: Dakisolatie, hr++ glas, dubbel glas, energielabel E

  Verwarming dmv hetelucht verwarming Brink ketel, warm water dmv Vaillant geiser.

  Vraagprijs:          €275.000,-- k.k.

  Aanvaardig:       in overleg (medio november)

  Vragen?

  Contact na aanleiding van:
  De Witte Rieteweg 21