Oude Winterswijkseweg 4, Vragender

 • Vraagprijs € 650.000,- kosten koper
 • Soort: vrijstaande woning
 • Bouwjaar: 1929
 • Woonoppervlakte: 253 m²
 • Perceeloppervlakte: 13645m²
 • Inhoud: 1369m³
 • Status: Verkocht
 • pagina delen
  vragender-oude-winterswijkseweg-4 vragender-oude-winterswijkseweg-4 vragender-oude-winterswijkseweg-4 vragender-oude-winterswijkseweg-4 vragender-oude-winterswijkseweg-4 vragender-oude-winterswijkseweg-4 vragender-oude-winterswijkseweg-4 vragender-oude-winterswijkseweg-4 vragender-oude-winterswijkseweg-4 vragender-oude-winterswijkseweg-4 vragender-oude-winterswijkseweg-4 vragender-oude-winterswijkseweg-4 vragender-oude-winterswijkseweg-4 vragender-oude-winterswijkseweg-4 vragender-oude-winterswijkseweg-4 vragender-oude-winterswijkseweg-4 vragender-oude-winterswijkseweg-4 vragender-oude-winterswijkseweg-4 vragender-oude-winterswijkseweg-4 vragender-oude-winterswijkseweg-4 vragender-oude-winterswijkseweg-4 vragender-oude-winterswijkseweg-4 vragender-oude-winterswijkseweg-4 vragender-oude-winterswijkseweg-4 vragender-oude-winterswijkseweg-4 vragender-oude-winterswijkseweg-4 vragender-oude-winterswijkseweg-4 vragender-oude-winterswijkseweg-4 vragender-oude-winterswijkseweg-4 vragender-oude-winterswijkseweg-4 vragender-oude-winterswijkseweg-4 vragender-oude-winterswijkseweg-4
  Omschrijving Deze royale woonboerderij is vrij gelegen in het fraaie landelijke buitengebied van Oost Gelre, nabij Corle en natuurgebied het Vragenderveen en snel bereikbaar via de N18 (Enschede- Doetinchem) en de N313 richting Aalten / Bocholt. Go wonen 253m2, kavel 13.645m2, bouwjaar 1925.

  De woning is voor een groot deel reeds aangepast aan de huidige normen qua dak-, vloer-, en gevelisolatie, het voorhuis is gerenoveerd en bestaat uit 3 (slaap)kamers en de oude opkamer. De royale hal is te bereiken via de voordeur met portaaltje, het toilet is vernieuwd en de nieuwe trapopgang met 3 kwarten, bordes en smeedijzeren spijlen is een lust voor het oog. Via de hal is tevens de berging bereikbaar alsmede de 4e kamer met eigen douche. Tevens is hier een doorgang te creëren naar de naastgelegen aanbouw.

  Het achterhuis is volledig gerenoveerd en is voorzien van een modern kookeiland met downdraft-afzuigkap, vaatwasser, osmosefilter aanwezig, Quooker, combi-magnetron, brede lades, koelkast met vriesvak
  De lichte woonkamer is een fijne verblijfsruimte, biedt een weids uitzicht en geeft via terrasdeuren toegang tot uw meer dan royale perceel.

  Op de 1e verdieping is de kap reeds voor u geïsoleerd en is er een indeling t.b.v. een badkamer en 2 slaapkamers aanwezig. Dit is nog eenvoudig naar eigen wens aan te passen.
  Er is niet enkel volop ruimte aanwezig voor een besloten siertuin, u kunt hier ook zonder moeite enkele paarden houden. Een 3-tal bestaande gebouwen bieden voor deze of andere hobby’s voldoende mogelijkheden. (Aangebouwde berging van 7,8 x 8,7 (= overig inpandig) alsmede 2 vrijstaande bergingen van 29,5 x 7,9 en 1 van 5,5 x 4) Bekijk de tekeningen, video en foto’s goed en laat u inspireren of het geheel met uw eigen inbreng ook uw thuis kan worden! Het huidige energielabel wordt nog aangepast voor een beter label i.v.m. de vele na aankoop aangebrachte isolatiemaatregelen.

  Biedingsinformatie: Bij interesse kun u via ons kantoor een afspraak inplannen voor vrijdag 30 september of zaterdag 1 oktober a.s., tevens ontvangt u dan het biedingsformulier waarop u uw bieding kunt aangeven. De sluitingstermijn is 10 oktober a.s.
  Vragen?

  Contact na aanleiding van:
  Oude Winterswijkseweg 4