Misterstraat 70, Winterswijk

 • Vraagprijs € 495.000,- kosten koper
 • Status: Verhuurd
 • pagina delen
  winterswijk-misterstraat-70
  Omschrijving

  Misterstraat 70, Winterswijk

   

  Te koop & Te huur aangeboden;

   

  Op opvallende locatie in het centrum van Winterswijk. Ruime winkelruimte van 245 m2 met een frontbreedte van ca. 6 meter. In 2013 volledig gerenoveerde voorgevel. Royaal magazijn op de bgg met verdieping.

   

  INDELING

  Entree, winkelruimte, kantoortje, magazijn.

  Verdieping:

  Entree via de Jonenstraat; trapopgang, gang op de 1e etage met toegang naar woonkeuken, woonkamer, slaap/ studeerkamer, kamer grenzend aan het dakterras.

  2e verdieping: overloop, badkamer met bad, douche en dubbele wastafel, 3 slaapkamers

   

  INFO:

  -       Dit pand is gelegen aan een drukke winkelstraat. Voldoende parkeergelegenheid op een steenworp afstand van het pand. Het aanbod aan winkels en horeca is gevarieerd.

  -       M.u.v. de maandagochtend en de zondag zijn de meeste winkels de gehele week geopend. Er zijn regelmatig koopzondagen en tweemaal per week op zaterdag en woensdag is er markt (op loopafstand van kerk).

  -       De bestemming van dit pand heeft met name betrekking op de ‘winkelstraten voor gerichte aankopen’. Qua functiewisseling is grotendeels hetzelfde mogelijk als binnen de bestemming ‘centrumdoeleinden’, met dien verstande dat wonen, kantoren, maatschappelijke en publieksgerichte horeca ook op de begane grond zijn toegestaan.

   

   

   

  Vraagprijs geheel:    € 495.000,-- k.k.

  Aanvaarding:            in overleg

  Vragen?

  Contact na aanleiding van:
  Misterstraat 70