Misterstraat 70, Winterswijk

 • Huurprijs € 750,- p/m
 • Soort: appartement
 • Woonoppervlakte: 149,55 m²
 • Inhoud: 562m³
 • Status: Verhuurd
 • pagina delen
  winterswijk-misterstraat-70 winterswijk-misterstraat-70 winterswijk-misterstraat-70 winterswijk-misterstraat-70 winterswijk-misterstraat-70 winterswijk-misterstraat-70 winterswijk-misterstraat-70 winterswijk-misterstraat-70 winterswijk-misterstraat-70 winterswijk-misterstraat-70 winterswijk-misterstraat-70 winterswijk-misterstraat-70 winterswijk-misterstraat-70 winterswijk-misterstraat-70 winterswijk-misterstraat-70 winterswijk-misterstraat-70 winterswijk-misterstraat-70 winterswijk-misterstraat-70 winterswijk-misterstraat-70 winterswijk-misterstraat-70 winterswijk-misterstraat-70 winterswijk-misterstraat-70 winterswijk-misterstraat-70
  Omschrijving

  *VERHUURD*

   
  Entree via de Jonenstraat; trapopgang;


  1e verdieping: gang op de 1e etage met toegang naar woonkeuken, woonkamer, 1 slaap / studeerkamer, 2e kamer grenzend aan het dakterras.

  2e verdieping: overloop, badkamer met bad, douche en dubbele wastafel, 3 slaapkamers.

   

  Let op: Er wordt enkel verhuurd aan kandidaten met een minimaal gezamenlijk bruto inkomen van 4,5 keer de kale huur (alleenstaand 4 keer kale huur) hiervoor dient een salarisstrook en een werkgeversverklaring te worden overlegd.

  De kale huur, excl. gas, water, elektra bedraagt: € 750,--. Er dient 2 maanden borg te worden betaald.

  Het gaat om een huurcontract voor bepaalde tijd (minimaal 6 maanden, maximaal 2 jaar).

  Mocht u geïnteresseerd zijn in het appartement dan kunt u een huuraanvraagformulier aanvragen. Nadat het formulier volledig ingevuld aan ons is geretourneerd, worden uw gegevens voorgelegd aan de verhuurder. De verhuurder maakt vervolgens een selectie en op basis hiervan nemen wij contact met u op voor een eventuele bezichtiging.

   Per direct in de verhuur.
   
  Vragen?

  Contact na aanleiding van:
  Misterstraat 70