Zegendijk 16e, Zieuwent

 • Prijs vanaf € 210.000,- kosten koper
 • Bouwjaar: 2009
 • Aantal kamers: 2
 • Woonoppervlakte: 69 m²
 • Inhoud: 237m³
 • Status: Beschikbaar
 • pagina delen
  zieuwent-zegendijk-16-e zieuwent-zegendijk-16-e zieuwent-zegendijk-16-e zieuwent-zegendijk-16-e zieuwent-zegendijk-16-e zieuwent-zegendijk-16-e zieuwent-zegendijk-16-e zieuwent-zegendijk-16-e zieuwent-zegendijk-16-e zieuwent-zegendijk-16-e zieuwent-zegendijk-16-e zieuwent-zegendijk-16-e zieuwent-zegendijk-16-e zieuwent-zegendijk-16-e zieuwent-zegendijk-16-e
  Omschrijving

  Fraai, ruim appartement met eigen parkeerplaats en berginggelegen aan de rand van Zieuwent, op korte afstand van het centrum.

  De woning is levensloopbestendig; alle voorzieningen gelijkvloers!

  INDELING:

  U komt binnen via de ruime hal waar u aan de rechterkant een royale slaapkamer vindt met mogelijkheid voor een royale kast of schuifwand. De hal geeft u tevens toegang tot de badkamer en woonkamer. De ruime badkamer is voorzien van een douche, toilet en badmeubel. De woonkamer valt op door de vele lichtinval van de dubbele tuindeur en de raampartij. De voor- en zij tuin zijn te bereiken door middel van de tuindeuren. De half open keuken beschikt over een koelkast, magnetron, vaatwasser en een gasplaat. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de berging / bijkeuken welke is voorzien van een wasmachine aansluiting.  

  Het appartementencomplex is in 2009 gerealiseerd en bestaat uit 6 appartementen. Alle appartementen hebben een eigen berging en parkeerplaats.

  INFO:

  -          CV AWB COMBI HR 2010

  -          Woonoppervlakte 68,80m2

  -          Eigen parkeerplaats en berging

  Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris.

  Mits verzocht wordt er een financieringsvoorbehoud verstrekt van 6 weken, ingaande vanaf datum van mondelinge overeenstemming.

   

  Vragen?

  Contact na aanleiding van:
  Zegendijk 16e